Scenery
Scenery
Meijdonck Slotracing
Meijdonck Slotracing
Reclame borden maken
Reclame borden maken

Een circuit kan niet bestaan zonder reclame inkomsten.
Dit geldt natuurlijk ook voor circuit Meijdonck.

Een circuit met witte boardings is natuurlijk erg saai dus er zullen reclame borden geplaatst worden.

Er wordt gebruik gemaakt van grote sticker vellen van 250 x 150 mm. Deze zitten op een grote rol dus aan stickers geen gebrek. De vangrails naast de baan zijn 40 mm hoog, deze zijn verzonken in de baan. De baan is 8 mm dik dus er blijft 32 mm over boven het wegdek. Er worden stroken gebruikt van 25 mm om ook nog witte randen te hebben.

Zoals hierboven te zien is, aan logo's geen gebrek. Deze kunnen heel makkelijk bij The Best Brands of The World gedownload worden. Het voordeel van deze logo's is dat ze vector georiënteerd zijn. Dit betekend dat ze makkelijk vergroot of verkleind kunnen worden zonder dat de afbeelding slechter wordt.

De logo's die ik gebruik voor mijn circuit zijn algemene race logo's en logo's waar ik iets mee heb. Uiteraard moeten ze ook te vinden zijn op de site The Best Brands of The World. Uiteraard kan ook mijn eigen logo niet ontbreken.

De eerste "reclame borden" zijn geplaatst. Op de foto hieronder is een voorbeeld te zien van een bocht waarin de eerste borden geplaatst zijn.

Enkele reclame borden geplaatst naast de baan. 

Informatie

Links