Categoriën

Archief

Scaleauto Spyker aankondiging, alweer !

Scaleauto Spyker

Scaleauto Spyker

Voor het 3e jaar op rij kondigt Scaleauto een model van de Spyker aan. Uiteraard zijn er weer verschillen tov de aankondiging in 2013. Bekijk hier de aankondiging van 2013.

Het eerste wat mij opviel is de blauwe versie die, zoals hier afgebeeld, gebaseerd is op het model van de 24h Le Mans 2008. Er zullen, we moeten uiteraard nog zien, 2 modellen uitkomen van de Spyker Laviolette naast de Spyker C8 GT2R. In beide modellen zaten helaas geen Nederlandse coureurs. In een vergelijkbare uitvoering hebben wel Tom Coronel en Jeroen Bleekemolen gereden.

Verder is er een “Special box set” van de Spyker C8 GT2R 24h Le Mans 2007 te zien met 2 modellen. Van deze boxset zullen 600 exemplaren gemaakt worden.

Ik ben nog steeds wat sceptisch omdat dit model dus al in 2012 is aangekondigd en tot op heden is er nog geen model verschenen. De verwachte modellen met een Nederlandse coureur zijn dan ook al 2 jaar in mijn lijst met Nederlandse coureurs te vinden. Hopelijk komt de Spyker dan echt dit jaar.

2 Responses to “Scaleauto Spyker aankondiging, alweer !”

 • Heb vandaag van scaleauto een berichtje ontvangen via facebook.
  op de vraag wanneer we de Spyker kunnen verwachten, was hun antwoord:

  Hello, the first reference available in this car will be available in May-June.

  Aldus Scaleauto, nu maar afwachten,en wachten, en wachten…..

  gr. Slotracer65

 • Ik ben benieuwd of deze inderdaad in mei-juni geleverd gaat worden. Ik heb er op dit moment weinig vertrouwen in, alleen al omdat de Spyker C8 GT2R in 2012 al aangekondigd is.

  We gaan inderdaad wachten, wachten en nog eens wachten….

Leave a Reply