Categoriën

Archief

Gastenboek Meijdonck

Laat een berichtje achter als je wilt

Jongens zijn als auto’s: voor je het weet lig je eronder.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Maarten Maarten uit Cuijk heeft geschreven op maandag 23 december 2019 om 19:21:
Hallo Matthijs, Bedankt voor jouw Slotcar Blog activiteiten 2019. Ik kijk er altijd weer vol bewondering naar. Slim besluit om je slotcar-verzameling toe te spitsen op Slotcars waarin Nederlands coureurs hebben gereden en McLaren F1. Ik neem aan dat je de Audi RS 5 DTM met Robin Frijns (Carrera) ook al hebt. Ik wens jou het allerbeste voor 2020 !
Beheerdersantwoord van: Matthijs
Ook alvast de beste wensen voor 2020. De Audi RS 5 DTM met Robin Frijns heb ik nog niet. Sterker nog, deze heb ik compleet gemist. Waarschijnlijk omdat deze alleen in digitale versie te krijgen is. Ik ga eens zoeken op internet.
Leo de Geus Leo de Geus uit Alblasserdam heeft geschreven op vrijdag 21 september 2018 om 15:33:
Geachte heer Meijdonck, Allereerst wil ik u complimenteren met uw mooie en zeer interessante website. Helemaal top !! In nagenoeg alle auto's die ik heb, heb ik verlichting ingebouwd. Hoewel ik een paar Z-machine setjes heb gekocht, die zo rond de €20,- kosten, heb ik de laatste tijd, om nog enigszins kosten te besparen, simpelweg ledlampjes met een weerstandje ingebouwd. Nadeel ten opzichte van de Z-machine setjes, is dat, als er stroomonderbreking is (auto komt tot stilstand) ook de verlichting uit is op mijn analoge baan. Nu zag ik dat u een beschrijving op uw site gaf om ledlampjes in te bouwen met een back-up condensator zodat de lampjes na onderbreking nog een tijdje nabranden. U geeft een beschrijvng welke onderdelen benodigd zijn, maar de type nummers komen niet overeen met hetgeen ik op de site van Conrad kan terugvinden. Zo kan ik de SuperCap/Goldcap 0.22F niet vinden en ook niet de spanningsregelaar uA7806. Wel andere types natuurlijk. Nu ben ik (nog) een leek op dit gebied, dus ik weet niet zo goed welke condensator en spanningsregelaar ik in de plaats moet nemen van hetgeen u adviseert. Kunt u, dan wel een andere "deskundige" mij een tip geven welke materialen geschikt zijn ? Bij voorbaat hartelijk dank voor uw eventuele antwoord. Hartelijke groeten, Leo de Geus Alblasserdam.
Erik Erik uit Borger heeft geschreven op maandag 27 augustus 2018 om 11:19:
Hoi, via mijn zoon hier terecht gekomen. Hij wil remlichten op zijn auto hebben. Ik heb de onderdelen besteld en ga het klaar maken. Mijn curbstones zijn van gewoon hout en van tevoren wit geschilderd. Heb een geleider voor de decoupeerzaag zodat ze allemaal gelijk zijn en minder hout verbruiken. en Voor de afkortzaag een mal zodat alle hoeken gelijk zijn. Verder een leuke site.
Marc Marc uit Voorhout heeft geschreven op woensdag 22 augustus 2018 om 9:13:
Hi Matthijs, ik ken je al langer van blogspot maar volgens mij hebben we elkaar nooit ontmoet! Met enige regelmaat wordt er ge-raced in de Souterrain (mijn thuisbaan). Met oa Jam Willen Cappeleveen (racebaaninfo). Je bent van harte welkom! Weet niet waar je vandaan komt (plaats NL). Wellicht vind je het leuk cq de moeite waard.
Webmaster Webmaster heeft geschreven op dinsdag 21 augustus 2018 om 21:50:
Vanaf vandaag is er weer een werkend gastenboek. Voor de geïnteresseerden, laat een berichtje achter als opmerkingen, suggesties hebt.