Categoriën

Archief

Post via mijn IPad

Screendump vanaf de IPad

Sinds kort ben ik in het bezit van een IPad. Ik vind het een geweldig apparaatje, nou ja, eigenlijk is het gewoon een hele geweldige gadget.
Er zijn verschillende programma’s te verkrijgen waarmee je Posts kunt toevoegen. Deze applicatie is ontwikkeld door WordPress zelf.
Bovendien zijn de meeste applicaties om blogs te maken of te bewerken niet gratis terwijl deze applicatie wel gratis is. Ik als echte Hollander vind dit natuurlijk helemaal geweldig. Immers ik heb al genoeg geld uitgegeven aan de IPad waarmee ik dit bericht maak.

Als de post is geüpload en de afbeeldingen zijn toegevoegd dan kan de post altijd nog aangepast worden. Als je normaal met WordPress werkt dan kan je heel makkelijk afbeeldingen toevoegen, grote aanpassen e.d. Dat gaat bij deze IPad applicatie duidelijk minder makkelijk.
Een afbeelding toevoegen is geen probleem. Alleen zal deze altijd op volledige grote in de post komen. Persoonlijk vind ik dat niet altijd even mooi en het neemt onnodig veel ruimte in beslag. Als men de afbeelding beter wilt bekijken dan moet men maar op de afbeelding klikken voor een grotere. De afbeelding grote in de post kan achteraf nog aangepast worden. Wel zal je dan verstand moeten hebben van HTML.
Zie hier mijn eerste post vanaf mijn IPad met aangepaste afbeelding grootte.
Er zullen in de toekomst zeker meerdere posts volgen vanaf de IPad.

One Response to “Post via mijn IPad”

  • Geweldig. Gefeliciteerd. Ik wacht op de tweede generatie Ipad. Heb nu eerst de voorkeur gegeven aan een nieuwe Macbook Pro. Ook gaaf.
    Veel plezier ermee en ik hoop dat je veel berichten stuurt, bijvoorbeeld van je racebaan, of fototje van je volledige collectie.

Leave a Reply