Categoriën

Archief

Bezoekje Klaas Bos in Putten

Vandaag naar zandsculpturen in Garderen wezen kijken. Wat kunnen ze toch mooie dingen maken met zand. Het zijn echte kunstenaars.
Aangezien Putten maar een klein stukje is vanaf Garderen kon een bezoekje aan de slotraceshop van Klaas Bos natuurlijk niet ontbreken. Ik heb weer enkele slotcars kunnen scoren met Nederlandse coureurs achter het stuur.

Ninco Renault Megane Trophy'09 ATAG Lightning

Ninco Renault Megane Trophy'09 ATAG Lightning


Gelukkig wist ik ook de hand te leggen op de Ninco Renualt Megane Atag Lightning. Klaas wist me te vertellen dat dit zijn laatste was en dat hij er wel 80 van verkocht had. Verder is het voor hem lastig om nieuwe te bestellen. Nu is dat sowieso een probleem met Ninco wagens in Nederland. Gelukkig zijn er verschillende winkels die toch een leverancier hebben weten te vinden.
Naast de Ninco Renault Megane Atag Lightning heb ik de SCX Renault Megane Trophy “McGregor” en de Scalextric Aston Martin DBR9 Gigawave Motorsports gekocht.
Binnenkort zullen er foto’s verschijnen op mijn site.

2 Responses to “Bezoekje Klaas Bos in Putten”

  • Mooie wagen die megane! Is dit zo’n simpele Ninco uitvoering (voor kinderen)?

  • De body ziet eruit als een Ninco 1serie, dus inderdaad degene die wat steviger is met minder details.
    Het verschil zit hem wel in het chassis en de motor. Deze zijn van de lightning serie dus dat is wel Oké.
    Verder zitten er wel mooie velgen onder de auto, tenminste dat is mijn mening. Binnenkort zullen er wat meer foto’s verschijnen.

Leave a Reply