Categoriën

Archief

Ninco Renault Megane Trophy’09 ATAG Lightning

Ninco Renault Megane Trophy'09 ATAG Lightning

Ninco Renault Megane Trophy'09 ATAG Lightning

Op de vernieuwde site van Ninco zag ik dat er wederom een Ninco Renault Megane uit de 2009 Trophy aan het assortiment is toegevoegd. Het gaat om de Ninco 50551 Renault Megane Trophy’09 ATAG Lightning. Achter het stuur van deze auto zit Bernard Ten Brinke.

Op verschillende sites staat de volgende tekst: “Dit is de eerste Ninco 1 auto met Lightning spec!“.

Ik persoonlijk betwijfel of deze slotcar in de Ninco 1 serie valt. Wel is het zo dat wanneer je naar de foto kijkt het uiterlijk goed overeenkomt met de andere Renault Megana’s uit de Ninco 1 series.

De auto wordt geleverd met verwijderbare nieuwe motor monteren chassis, interieur Lexan, NC-12 Motor, transparant siliconen kabels. 17 “hubs, ultra laag profiel voorbanden en 20×10 achterbanden. ProRace as, ProRace lagers, as stop en ProRace schroeven, ProRace slotguide met lange messen. Gearset: 32z kroon en pignon 12Z.

Voor als nog heb ik deze auto in nog geen shop gezien dus het is even afwachten.

5 Responses to “Ninco Renault Megane Trophy’09 ATAG Lightning”

 • Wel erg fraaie auto, maar hadden ze deze kleurstelling ook een paar jaar geleden niet in het assortiment?

 • Klopt helemaal.
  In 2005 heeft Ninco ook een Renault Megane uitgebracht in vergelijkbare kleuren, echter was dat het oudere Megane model die meedeed .
  Deze Megane is het model dat meereed tijdens de Megane Trophy 2009. Verder is het zo dat de oude een normale Ninco Sport versie was en deze een Lightning versie wordt met enkele ProRace onderdelen.

 • Volgens mij nemen ze alleen het kapje helemaal over van de Ninco 1 lijn. Het chassis met alles wat daar aan vast zit uit de EVO/Prorace lijn.
  Overigens is dit al de derde Megane die ze brengen. De eerste, oorspronkelijke Megane, was toen ook al populair als cup auto. Toen in vier kleuren geleverd en nog een speciale catalunya versie.
  Ik zie erg uit naar deze nieuwe Megane.

 • Ik heb de auto gisteren in spanje gekocht. De auto heeft geen evo chasss, dus zwart. Wel er vlak. Nc12, chrusher. De velgen zijn erg mooi, 5 spaken. Mooi karretje.

 • heb h’m net gekocht, fantastische auto, wordt zeker een toppertje

Leave a Reply