Categoriën

Archief

Corvette C6R LeMans Series 1000 km Spa 2006

Sorry, either Adobe flash is not installed or you do not have it enabled Op 1 september gaf ik al aan dat ik, om de een of andere reden, regelmatig Carrera slotcars mis betreffende Nederlandse coureurs. Het aantal Carrera slotcars met een Nederlandse coureur achter het stuur dat aan mijn aandacht was ontsnapt was opgelopen tot 3 stuks. Het waren allemaal Chevrolets, namelijk de Corvette C6R.Op 1 september waren de slotcars aan mijn lijst toegevoegd.

De Chevrolet Corvette C6R PSI Experience Spa 1000km 2006 is een limited edition (Carrera 27159) waar moeilijk aan te komen is. Gelukkig vond ik een exemplaar in de USA voor weinig geld. Het enige dat wel in de papieren kan lopen zijn de verzendkosten. De prijs die ik betaald heb voor dit nieuwe exemplaar in folie was $49.99. Omgerekend is dit € 37.95 voor een zeldzaam exemplaar waar bijna niet meer aan te komen is.
Om de verzendkosten wat te drukken heb ik nog een Carrera Chevrolet Corvette C6R gekocht.

Deze Chevrolet Corvette C6R PSI Experience Spa 1000km 2006 werd bestuurd door Jos Menten tijdens de 1000 km van Spa in 2006 tijdens de Le Mans series. Dit model van Carrera zou vergelijkbaar moeten zijn met het model van SCX die ook van de Le Mans series uit 2006. Voor de SCX kijk hier.

Leave a Reply