Categoriën

Archief

Chevrolet Corvette C6R Luc Alphand LeMans 2010

Chevrolet Corvette C6R Luc Alphand Aventures

Chevrolet Corvette C6R Luc Alphand Aventures

Gisteren gaf ik al aan dat ik de Corvette C6R LeMans Series 1000 km Spa 2006 had ontvangen. Aangezien dit model uit de USA kwam vond ik het wel handig om nog een slotcar erbij te bestellen omdat er toch geen extra verzendkosten in rekening worden gebracht. Indien bestellingen vanuit de USA (buiten EU) naar Europa komen kan het zijn dat er BTW betaald moet worden als de postbode (pakketdienst) aan de deur staat. Mijn ervaring is dat dit niet zo vaak voorkomt. Ook deze keer kreeg ik geen naheffing.

De keuze viel op de Carrera Chevrolet Corvette C6R Luc Alphand Aventures LeMans 2010. Dit model met artikelnummer 27373 wordt bestuurd door o.a. David Hart. Hij reed samen met de Stéphane Grégoire en Jérôme Policand, beide fransman, naar de 15e plaats overall. In de GT1 klasse wisten ze te eindigen op de 2e plaats.

Leave a Reply