Categoriën

Archief

Update MTR met Dutch drivers

Op 25 augustus ben ik begonnen om ook slotcars van MTR toe te voegen. Het lastige van MTR is dat niet alle coureurs vermeld staan bij de auto’s dus het is best lastig om de slotcars met een Nederlandse coureur te vinden. Wederom heb ik 2 slotcars gevonden en toegevoegd aan mijn lijst met slotcars.

  • C250 – Ferrari 333SP Momo 1998 Daytona met Arie Luyendyk
  • C390 – Ferrari 550 Maranello Prodrive met Peter Kox

Er zullen best nog meer slotcars zijn. Het valt me ook op dat enkele slotcars bij MTR niet helemaal kloppen. Zo zie ik een Lamborghini Murcielago met startnummer 7 met op het dak de namen Peter Kox en Christophe Bouchut met sponsoring van All-ink.com. Bij mijn weten heeft Peter Kox wel deelgenomen aan de FIA GT in 2007 maar dan met startnummer 8 en niet met Christophe Bouchut maar voornamelijk met Jos Menten. Deze is dan ook niet toegevoegd aan mijn lijst.

Als iemand nog suggesties heeft van slotcars van MTR dan hou ik me aanbevolen voor een tip.

Leave a Reply