Categoriën

Archief

SCX Audi R10 Team Kolles Le Mans 2010

Audi R10 LeMans 2010

Audi R10 LeMans 2010

Nu de 24 uur van LeMans net voorbij is ben ik me weer gaan concentreren op slotcars.

Op de site van SCX zag ik een slotcar staan die ook uitgebracht wordt door AvantSlot. Zoals ik al eerder heb aangegeven op mijn site is AvantSlot de mist ingegaan met de namen van de coureurs op de auto. Volgens de informatie op de site van SCX gaan zij niet de fout in.

This Audi R10 (by the Team Kolles of Germany), in this silver and orange colour decoration, was driven by Christophe Bouchut (France), Scott Tucker (USA) and Manu Rodrigues (Portugal) in the 2010 Le Mans 24 Hours.

Wanneer de afbeelding beter bekeken wordt is ook te zien dat de namen juist op de auto staan. Het voordeel voor mij is dan ook dat in deze auto geen Nederlandse coureur heeft gezeten. Deze slotcar ga ik dan ook niet aanschaffen.

Leave a Reply