Categoriën

Archief

Rowan Atkinson crash met McLaren F1

McLaren F1 van Rowan Atkinson crash aug 2011

McLaren F1 van Rowan Atkinson crash aug 2011

McLaren F1 van Rowan Atkinson na crash in 1999

McLaren F1 van Rowan Atkinson na crash in 1999

Rowan Atkinson, ofwel Mr. Bean, heeft gisteren 05 augustus voor de tweede keer zijn McLaren F1 flink beschadigd.

Rowan Atkinson – die onlangs nog in Topgear het record in de reasonably priced car op zijn naam zette – ligt sinds gisteravond in het ziekenhuis. Rond half acht plaatselijke tijd vouwde hij zijn F1 om een lantaarnpaal en boom. Hij kon op eigen kracht uit zijn McLaren F1 stappen en heeft waarschijnlijk alleen een schouderblessure opgelopen.

Omstanders melden dat meneer Atkinson geluk heeft dat hij nog onder de levenden is, wij zien de foto en zeggen: valt wel mee. Wel vloog de F1 na de crash in brand en aangezien de brand om 8.13 als “geblust” werd gerapporteerd (bijna drie kwartier na de crash) vrezen wij een total-lossje. Het lijkt op de foto allemaal wel mee te vallen maar wellicht is de brand pas na deze momentopname uitgebroken of zit de schade aan de achterzijde.

De exacte schade is echter nog even gissen zo lang we geen duidelijker beeldmateriaal hebben maar de McLaren F1 is al eerder opgelapt in 1999 toen Atkinson de neus van zijn F1 in de achterkant van een Rover Metro plantte. Ook na deze crash zal Atkinson zijn trots niet zomaar van de hand doen.

Leave a Reply