Categoriën

Archief

Racer Alfa T33/3 Le Mans 24hrs 1970

Racer Alfa T33/3 Le Mans 24hrs 1970

Racer Alfa T33/3 Le Mans 24hrs 1970

Gisteren berichte ik al dat de Racer Alfa T33/3 Le Mans 24hrs 1970 was bezorgt.

Zo gauw ik zag dat deze Racer zou verschijnen ben ik op zoek gegaan naar een winkel die deze slotcar kon leveren. Op een gegeven moment waren wel andere nummers van deze Alfa Romeo T33/3 te krijgen maar nog niet startnummer 37.

De reden dat ik de Alfa Romeo T33/3 met startnummer 37 wilde hebben is vrij duidelijk. In deze auto heeft Toine Hezemans deelgenomen aan de 24 uur van Le Mans in 1970. Helaas heeft hij, samen met Masten Gregory, de finish niet gehaald.

Half november zag ik de eerste Racers met startnummer 37 op de markt verschijnen. Nog niet in Nederland en voor prijzen waar je steil van achterover slaat. Nadat bij Roerslot de Porsche 956C New Man werd aangekondigd heb ik 25 november Alex gevraagd of hij niet ook deze Racer met bestelnummer RCR53D voor mij kon bestellen. Nadat hij geïnformeerd had kreeg ik al vrij snel een reactie dat dit geen probleem was. Ook de prijs is redelijk, zeker voor een Racer.

Alex, hartelijk dank dank voor deze goede en snelle service. 25 November begonnen met mailen en al 3 december geleverd.

One Response to “Racer Alfa T33/3 Le Mans 24hrs 1970”

  • Graag gedaan en ik moet jou bedanken.
    Iedere klant is er een en die moet je proberen zo goed mogelijk te bedienen.
    Racer op voorraad houden is een dure hobby , maar bestellen is altijd mogelijk!!
    Gr. Alex.

Leave a Reply