Categoriën

Archief

Prosperia Team Brinkmann UHC Adac GT Masters 2011

Prosperia Team Brinkmann UHC Adac GT Masters 2011

Prosperia Team Brinkmann UHC Adac GT Masters 2011

Tijdens de International Toy Fair Nürnberg in Duitsland was deze Carrera Audi R8 LMS van het Prosperia Team Brinkmann al aangekondigd. Sinds kort is deze Audi R8 LMS te verkrijgen in de verschillende winkels. Ik heb mijn portemonnee maar weer eens getrokken om mijn collectie Nederlandse coureurs weer up to daten.

Deze Audi R8 LMS heeft deelgenomen aan de ADAc GT Masters in 2011. De ADAC GT Masters bestond in 2011 uit 8 verschillende races. Het Prosperia Team Brinkmann heeft aan 7 races deelgenomen en steeds hebben er Nederlandse coureurs achter het stuur gezeten. In totaal hebben 3 Nederlandse coureurs in deze Audi R8 LMS gezeten. Het zijn Danny van Dongen, Arjan van der Zwaan en Ardi van der Hoek.

Op de zijkant van deze Carrera met artikelnummer 27395 staan de namen Ardi en Danny. Dit betekend dat deze auto heeft deelgenomen aan de race op de Nürburgring, de Red-Bull Ring of Hochenheim. Immers alleen bij deze races zaten beide achter het stuur. De reclames komen in dit geval niet overeen met de echte auto maar goed niet alles kan perfect zijn.

Meer info kan hier bekeken worden.

Leave a Reply