Categoriën

Archief

Porsche Carrera 6 – 24h Le Mans 1967

Porsche Carrera 6 Le Mans 24H 1967

Porsche Carrera 6 Le Mans 24H 1967

16 September ben ik bij Klaas Bos geweest in Putten om enkele slotcars te kopen. Al kijkend naar de vele slotcars raakte we wat aan de praat. Ik vertelde dat ik vooral slotcars verzamel van Nederlandse coureurs. Ik liet hem mijn site zijn en dan vooral het stukje met mijn missende slotcars met Nederlandse coureurs.

Klaas vond het vreemd dat ik de Fly Porsche Carrera 6 met Ben Pon nog niet had. Hij dacht eerst dat hij hem nog wel had staan maar dat bleek niet zo te zijn. Hij is direct gaan kijken of hij deze voor mij kon bestellen. Helaas bleek dit niet het geval. Wel vertelde hij dat hij deze Porsche in de gaten zou houden en dat als hij hem ergens zag aan mij zou denken.

Ik was dan ook blij verrast toen ik een mailtje van Klaas kreeg dat hij een exemplaar op de kop had kunnen tikken.

Klaas, hartelijk dank voor de moeite. Ik heb mijn collectie met Nederlandse coureurs weer kunnen uitbreiden.

Als er iemand is die een slotcar heeft die op de volgende pagina staat “missende slotcars” en deze wel zou willen verkopen dan hoor ik het graag. Stuur me dan een mailtje en we kijken of we een deal kunnen sluiten.

Leave a Reply