Categoriën

Archief

McLaren F1 GTR RCD Espanoyl

McLaren F1 GTR RCD Espanoyl

McLaren F1 GTR RCD Espanoyl

Afgelopen zondag werd ik erop gewezen dat ik mijn McLaren collectie niet compleet had. Ik miste de McLaren F1 GTR RCD Espanoyl die door Ninco is uitgebracht in zeer beperkte oplage van 300 stuks wegens het 100 jarige bestaan van de Spaanse voetbalclub. Wat ik zelf niet goed snap is dat deze slotcar uitgekomen is in 2011 en de voetbalclub is opgericht in 1900 dus volgens mij bestond de voetbalclub 111 jaar!!

Ik ben direct naar de site van RCD Espanoyl gegaan en heb gezocht of deze slotcar nog te bestellen was. Gelukkig bleek dit het geval en de prijs… die viel reuze mee. Eigenlijk de normale prijs voor zo’n slotcar. Ik was dan ook verrast toen ik afgelopen woensdag thuis kwam en ik deze slotcar op de eettafel zag staan.

Als het goed is heb ik mijn collectie nu wel compleet. Meer info over deze slotcar kan hier gevonden worden.

Leave a Reply