Categoriën

Archief

McLaren F1 GTR Harrods

De beste wensen voor 2007

Het zijn zo van die dagen dat het grijs en donker is buiten en je besluit om enkele fotoalbums te bekijken om herinneringen op te halen. Tijdens het bekijken van mijn fotoalbum uit 1996 heb ik een gweldige ontdekking gedaan. In 1996 zijn we op vakantie geweest in Duitsland aan de Moesel. Heel toevallig kwamen we langs de Nurburgring en zijn we gestopt om eens te kijken. Op het circuit heb ik enkele foto’s gemaakt van een dan nog onbekend evenement (voor mij dan).

McLaren F1 GTR HarrodsOp de foto’s blijken enkele modellen van de legendarische McLaren F1 GTR te staan. Ik kon mijn ogen niet geloven. Ben ik McLarens aan het sparen, ben ik ze in 1996 in het echt tegen gekomen. Ik heb hierop snel mijn pagina aangepast waarop dit verslag is te lezen.

Aangezien ik zelf een foto heb gemaakt van een McLaren F1 GTR Harrods in Duitsland en ik deze nog niet in mijn bestand had heb ik hem maar snel besteld. Dit betekend dat ik alleen de McLaren F1 GTR SOK nog niet in mijn bezet heb. Je moet tenslotte nog iets te wensen hebben he.

Leave a Reply