Categoriën

Archief

McLaren F1 GTR – Franck Muller

  • McLaren F1 GTR - Franck Muller
    McLaren F1 GTR - Franck Muller (foto: Jan Langendoen)

Recentelijk ben ik gewezen op een leuk weetje.

Van de McLaren F1 GTR – Franck Muller zijn modellen in omloop met verschillende kleuren oranje, dit wist Jan Langendoen me te vertellen. Ik heb direct op internet gezocht en zag wel ergens op een forum een melding maar dit ging om een model dat zelf gemaakt was met decals.

Van Jan heb ik enkele foto’s gekregen die ik graag wil delen. Hierop is inderdaad duidelijk te zien dat er kleur verschil is. Ik vermoed dat één model dezelfde kleur oranje heeft dan de McLaren F1 GTR – LM Road Car. Ik heb zelf beide auto’s naast elkaar gezet en de kleuren zijn identiek. Welke andere kleur oranje is gebruikt weet ik niet want Ninco heeft geen andere oranje McLarens meer in hun collectie.

Ik ben trouwens benieuwd wat de originele oranje kleur is. Als iemand het weet dan hoor ik het graag.

Leave a Reply