Categoriën

Archief

McLaren F1 GTR ‘Art Car’ Vintage

McLaren F1 GTR ‘Art Car’ Vintage

McLaren F1 GTR ‘Art Car’ Vintage

Enige tijd geleden was deze nieuwe McLaren F1 GTR al aangekondigd.

Deze auto wordt uitgebracht in de Vintage Limited series. Dit is dan ook de reden geweest dat ik vorige week direct een bestelling geplaatst heb op internet zodat ik mijn collectie McLarens weer direct compleet had.  Aangezien het een Limited edition is zal de oplage ook niet zo hoog zijn (of dit zo is weet ik niet). In ieder geval ben ik nu verzekerd van een versie.

Vandaag ging de deurbel en stond de pakketdienst voor de deur met een pakketje. En ja hoor, het is de McLaren F1 GTR Art Car.

Het is de normale ninco McLaren met NC-5 inline motor. De print op de auto ziet er wel super uit.

Leave a Reply