Categoriën

Archief

Foto’s maken

Zoals ik eerder al aangegeven heb, heb ik enige tijd geleden een nieuwe camera gekocht. In het verleden zijn al mijn slotcars al gefotografeerd maar er zit veel verschil tussen de foto’s. Om de camera eens goed uit te proberen heb ik besloten om alle slotcars opnieuw te fotograferen.

Het maken van foto's

Auto's uitgestalt om foto's te maken

Alle slotcars worden geleverd in boxen. Tijdens het fotograferen is het een lastig karwei om steeds de slotcars los te maken van hun bodemplaten. Eerst heb ik alle slotcars uitgepakt en los in de kamer gezet. Het fotograferen gaat op deze manier in 1 stroom door zonder al te veel onnodig oponthoud.

Het is wel oppassen dat je de auto’s niet omstoot zodat er weer spiegels of dergelijke afbreken. Ik spreek hier helaas uit ervaring 🙁

fotosmaken2

Nog meer uitgestalde auto's

Hierboven zijn de meeste slotcars te zien zoals ze opgesteld waren. Je hebt wel wat ruimte nodig als je op deze manier de auto’s wilt vastleggen. Nadat ik alle slotcars gefotografeerd had kwam ik op het idee om de auto’s ook vanuit een ander standpunt te fotograferen. Helaas bedacht ik me dit te laat, het wordt al aardig donker, dus ik zal nog een keer aan de slag moeten. Nu nog even een geschikt tijdstip uitzoeken. Ik heb wel 1 voordeel, de auto’s staan nog gereed om gefotografeerd te worden. Lekker die extra ruimte.

De foto’s zijn nog niet gepaatst op mijn site. Ik weet namelijk nog niet welke foto’s ik ga plaatsen. De foto’s zoals ze nu ook op de site staan dus van opzij of schuin van voren. Binnenkort meer hierover.

Leave a Reply