Categoriën

Archief

Dutch coureurs compleet

Alfa Romeo T33/3 24h Le Mans 1970

Alfa Romeo 33/3 24h Le Mans 1970

Vrijdag de 28 december is mijn laatste nog missende slotcar geleverd met Nederlandse coureurs achter het stuur. Het gaat om de Proto Slotkit met artikelnummer CB031. In de kit zit de Alfa Romeo 33/3 LeMans 1970. In de kit wordt een painted chassis geleverd ide zelf aangepast kan worden naar 4 verschillende modellen die hebben deelgenomen aan de 24h van LeMans in 1970.

De reden dat ik deze auto heb gekocht is dat ook Toine Hezemans heeft deelgenomen in 1970 aan de 24h van LeMans in deze Alfa 33/3. Het gaat dan om het model met de blauwe neus en startnummer 37.

Indien er nog iemand een slotcar weet met een Nederlandse coureur die ik niet in mijn bezit heb dan zou ik dat graag wil weten. Laat het me weten door een mail te sturen. Dit kan eenvoudig door op deze link te klikken.

Uiteraard zullen er in de toekomst nog verschillende modellen uitkomen met Nederlandse coureurs. Ik kan niet wachten op enkele aangekondigde modellen die toch wel op zich laten wachten.

Leave a Reply