Categoriën

Archief

Chevrolet Corvette C6R Luc Alphand Aventures

Chevrolet Corvette C6R Luc Alphand Aventures "No.72", Le Mans 2010

Chevrolet Corvette C6R Luc Alphand

Bij het screenen op internet op zoek naar slotcars met Nederlandse coureurs kwam ik weer een auto tegen.

Het gaat om een Chevrolet Corvette C6R van Carrera. Op de een of andere manier mis ik vaker slotcars van Carrera. Misschien komt dit doordat ik deze auto’s slecht vind rijden op een Ninco baan.

Ditmaal gaat het om de Chevrolet Corvette C6R Luc Alphand Aventures “No.72”, Le Mans 2010 met artikelnummer 27373 voor de Carrera Evolution of artikelnummer 30580 voor de digitale versie. Achter het stuur zat David Hart. Hij reed samen met de Stéphane Grégoire en Jérôme Policand, beide fransman, naar de 15e plaats overall. In de GT1 klasse wisten ze te eindigen op de 2e plaats.

Binnenkort zal ik mijn overzicht met Nederlandse coureurs updaten.

One Response to “Chevrolet Corvette C6R Luc Alphand Aventures”

  • frank-103:

    Ik heb een paar carrera’s, genoeg om tegen elkaar te laten racen. Ze zijn logger en trager dan de rest, maar lijken wel degelijker (voor de kinderen)

Leave a Reply