Categoriën

Archief

Chevrolet Corvette C6R GT Open

Chevrolet Corvette C6R GT Open

Chevrolet Corvette C6R GT Open

Deze Chevrolet Corvette C6R van SCX heeft deelgenomen aan de International GT Open Season 2013. In de aankondiging van SCX van februari stond inderdaad een Corvette C6R GT Open maar met startnummer 17. Deze auto heeft deelgenomen aan het seizoen 2012 en werd niet bestuurd door een Nederlander. Ik was dan ook “blij” verrast toen duidelijk werd dat het om een model ging (dit gold ook voor de Renault Megane Verschuur).

Zoals dus al aangegeven heeft deze Chevrolet Corvette C6R GT Open deelgenomen aan de International GT Open Season 2013 en werd bestuurd door Nicky Pastorelli en Miguel Ramos. Op de auto staan 2 Italiaanse vlaggen. Miguel Ramos is inderdaad een Italiaan maar Nicky Pastorelli rijdt vaak onder de Italiaanse vlag maar is geboren in Den Haag en heeft een Nederlands en Italiaans paspoort. Ik beschouw deze auto dan ook als een slotcar met een Nederlandse coureur.

Deze SCX heeft artikelnummer A10152 en is uitgevoerd in een inline motor configuratie met een RX-24B motor. Zoals de meeste SCX modellen heeft deze ook LED verlichting aan de voor- en achterkant.

Meer informatie over deze slotcar en informatie over het gereden seizoen is hier te vinden.

Leave a Reply