Categoriën

Archief

4 Dutch slotcars toegevoegd

Ninco Mosler MT900R Nextel

Ninco Mosler MT900R Nextel

Vandaag stond de postbode voor de deur met een pakketje.

Uiteraard was dit niet helemaal een verrassing want ik had immers 4 slotcars besteld om mijn collectie Dutch Slotcars weer aan te vullen.

  • Ninco Chevrolet Corvette GT3 Z06
  • Ninco Mosler MT900R Nextel
  • Ninco Renault Megane Trophy Terratorium
  • SCX Corvette C6R Dunlop

Op 24 december 2009 schreef ik nog een stukje over de Ninco 1 serie en dat ik twijfelde of ik deze slotcars wel zou aanschaffen. Zoals hierboven is te zien ben ik gezwicht. Namelijke 2 aangeschafte slotcars vallen in de catogerie Ninco 1 serie. Ik moet zeggen dat het best meevalt. De details zijn echt wel minder dan de huidige Ninco Sport series.

Leave a Reply