Categoriën

Archief

Slot.it McLaren F1 GTR 2nd Le Mans 1997

Als McLaren F1 verzamelaar was ik zeer verheugd toen ik terug kwam van een lekkere vakantie dat eindelijk de Slot.it McLaren F1 GTR 2nd Le Mans 1997 te verkrijgen was. Uiteraard moet deze aan mijn collectie toegevoegd worden.

McLaren F1 GTR 2nd Le Mans 1997

McLaren F1 GTR 2nd Le Mans 1997

Aangezien de Slot.it McLarens lekker rijden heb ik er maar meteen 2 gekocht. Uiteraard moet er één ongeschonden in de vitrine komen te staan. De andere is er dan voor om lekker mee te racen.
Ik ben benieuwd of Ninco of Slot.it met een nieuwe variant van de McLaren gaan komen. Zo zou ik het geweldig vinden als Slot.it met de Fellow Corn zou komen. Deze uitvoering vindt ik echt zeer mooi en zou niet misstaan in mijn collectie.

One Response to “Slot.it McLaren F1 GTR 2nd Le Mans 1997”

Leave a Reply