Categoriën

Archief

Ninco PRO-RACE-Mosler MT900R GRAVITY

Ninco PRO-RACE-Mosler MT900R GRAVITY

Ninco PRO-RACE-Mosler MT900R GRAVITY

Er is weer een slotcar gesignaleerd met een Nederlandse coureur achter het stuur. Ditmaal gaat het om Ho-Pin Tung. De in Velp geboren coureur met een Chinese race-licentie heeft in juli 2009 mee gedaan aan de 24 uur van Spa.

Ho-Pin Tung reed samen met de Belgen Vincent Radermeker, Loris de Sordi en de Canadees Jacques Villeneuve voor het Gravity Racing International team. Helaas voor Ho-Pin kwam hij niet in actie tijdens de 24 uurs race.

Juist op het moment dat Ho-Pin Tung klaar stond om het stuur over te nemen van oud Formule 1 -kampioen Jacques Villeneuve, in de 24 uurs race in het FIA GT-kampioenschap op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps, was deelname van het Gravity Inernational Team met de Mosler MT 900R alweer ten einde. De Canadees crashte de auto toen het plotseling hard begon te regenen op het Ardennen-circuit. Ho-Pin, die juist in de regen wel even wilde laten zien wat hij waard is, kon de helm afzetten toen Villeneuve in de ronde waarin hij binnen wilde komen, de auto afschreef.

Leave a Reply