Categoriën

Archief

Le Mans Series Spa

LeMans

Terwijl dit weekend de eerste race wordt verreden uit de LeMans series in Frankrijk op circuit Paul Ricard komt de postbode een leuke envelop brengen. Nou ja, de envelop is niet zo leuk maar de inhoud wel.

Dit jaar gaan we de 1000 km van Spa Francorchamps bezoeken.

Vorig jaar zijn we naar de 1000km rennen op de Nürburgring geweest. Dit heeft veel indruk gemaakt omdat er vele verschillende race klassen deelnemen tijdens dit weekend. Het hoogte punt is toch wel de Le Mans series. Aangezien het wel een succes was hebben we besloten dit jaar weer te gaan. In 2010 wordt er geracet op 5 verschillende circuits. Niet op de Nürburgring dit jaar. Daarom hebben we besloten om naar België te gaan om de race bij te wonen.

Na het weekend zullen er wel foto’s verschijnen op mijn site.

Wordt dus vervolgd ……

2 Responses to “Le Mans Series Spa”

 • Roebo:

  Leuk, naar Spa, al eerder geweest ?
  Weet je al een leuke plek, behalve Eau-Rouge ?

  Heb je al kaartjes, ik zie op de site, dat ik te laat ben om ze online te bestellen, dan maar ter plekke.

  Hopelijk is het mooi weer !
  Ik ben ook van plan om eens te gaan, is weer wat anders als de DTM op Zandvoort !

  mvg
  Roel (van Speedtrack)

 • Ik ben nog nooit in Spa geweest dus de leuke plekjes weet ik, nog, niet.
  Ik ga daar naar toe en zal wel zien. Rustig rondlopen en je ogen goed de kost geven.
  De kaartjes heb ik al in huis dus hopen op goed weer want anders is het zonde.

Leave a Reply