Categoriën

Archief

iPhone 4 cover Meijdonck ontvangen

iphone4 cover Meijdonck

iphone4 cover Meijdonck

18 Augustus schreef ik dat ik een iPhone 4 cover had ontworpen en dat deze besteld was bij de T-Mobile shop. Inmiddels heb ik de cover ontvangen.

Met de post viel een bubbeltjesfolie envelop op de deurmat. Direct wist ik dat dit mijn cover moest zijn. Snel heb ik de envelop geopend en de cover eruit gehaald. Ik was heel nieuwsgierig hoe alles op de transparante cover was gekomen. Er was toch wel een teleurstelling bij mij nadat ik de cover zag. De gehele achterkant is wit gemaakt zodat de afbeelding goed zichtbaar wordt op de cover. Mijn bedoeling was juist dat het niet zo zichtbaar was en dat ik toch een persoonlijk tintje had. De zijkanten van de cover zijn wel transparant dus er is wel een transparante cover gebruikt.

Deze cover ga ik op deze manier niet gebruiken. Omdat deze smetteloos wit is, is er een reële kans dat  hij vreselijk vies gaat worden.
Op zich is het wel een leuke collectors-item voor mijn racebaan. Desondanks ga ik toch maar eens contact opnemen met de leverancier waarom deze cover niet in de transparante versie is geleverd.

2 Responses to “iPhone 4 cover Meijdonck ontvangen”

  • Toch is het leuk gevonden. Je had er eigenlijk twee moeten hebben. Eén voor gebruik en de ander in de vitrine.

  • Door de witte achterkant denk ik dat hij behoorlijk vies gaat worden. Gebruiken is op deze manier dus geen optie. Misschien dat ik nog wel een nieuwe laat maken maar dan met een zwarte achterkant. Dan valt het niet zo op.

Leave a Reply