Categoriën

Archief

BMW M3 GTR Yab-Yum Twin Set Ltd Edition toegevoegd

SET BMW M3 GTR - Yab-Yum Twin Set Ltd Edition S13-88030

SET BMW M3 GTR - Yab-Yum Twin Set Ltd Edition S13-88030

Afgelopen periode was me al duidelijk geworden dat ik niet alle slotcars met Nederlandse coureurs in mijn lijst had staan.

Zo werd mij duidelijk gemaakt dat er van Fly een set met 2 BMW’s bestaat die niet in mijn lijst stond. Inmiddels is deze set in mijn lijst toegevoegd en sinds donderdag is deze set, al heel snel, aan mijn collectie toegevoegd. Eigenlijk bij toeval zag ik deze set op internet staan. Aangezien er maar 700 sets bestaan en ik de prijs zeer schappelijk vond, de prijzen kunnen behoorlijk oplopen, hoefde ik geen moment te denken en was de koop snel gedaan.

Deze set bestaat uit 2 slotcars die ook afzonderlijk zijn verkocht.
BMW M3 GTR – Belcar Championship 2001 (Ref: A286-88013) met achter het stuur Harrie Stoeltie en Duncan Huisman en de BMW M3 GTR – Toy Fair Barcelona 2002 (Ref: A288-88024).

Een leuk verhaal over de BMW M3 GTR – Toy Fair Barcelona 2002 is te lezen op de site racebaan.com

Leave a Reply