Categoriën

Archief

Avant Slot Audi R10 TDI LeMans 2010 # 15

Avant Slot Audi R10 TDI LeMans 2010 # 15

Avant Slot Audi R10 TDI LeMans 2010 # 15

In verschillende winkels op internet is er een nieuwe slotcar te verkrijgen van Avant Slot met een Nederlandse coureur achter het stuur. Het gaat om Christiaan Albers. Christiaan heeft deelgenomen aan de 24h van Le Mans in een Audi R10 TDi voor team Kolles.

Avant Slot brengt deze auto uit met een in-line motor. Ik heb een foto van de bovenkant van deze auto gezien (bij criccrac) waarop de namen van de coureurs met veel moeite te lezen is. Het gaat om de Audi R10 TDI met startnummer 15. Hierop staan de volgende coureurs: Christian Bakkerud, Oliver Jarvis en Christophe Bouchut. Zover ik kan zien zie ik niet de naam Christiaan Albers staan. Ik heb ook een foto gezien van de Audi R10 met startnummer 14. Hierop zijn de namen te lezen: Christijan Albers, Scott Tucker en Manuel Rodrigues.

Avant Slot gaat hier dan mooi de fout in. Er zijn twee coureurs verwisseld. Christiaan Albers zat in de Audi met startnummer 15 en Christophe Bouchet zat in de Audi R10 met startnummer 14.

Deze verwarring is best te begrijpen. Christijan Albers is op het laatste moment een plekje opgeschoven, en heeft van plaats gewisseld met Christophe Bouchut. In plaats van Audi R10 no. 14 zal Christiaan nu rijden in de Audi no 15. De nummer 15 wagen werd geacht de snelste te zijn van de twee Kolles wagens. Hij rijdt nu samen met Oliver Jarvis en Christian Bakkerud.

Leave a Reply