Categoriën

Archief

AUTOArt slotcars toegevoegd

Begin van de week heb ik 4 slotcars binnen gekregen van AUTOart.

Het gaat allemaal om auto’s met een Nederlandse coureur achter het stuur. Het gaat om 2x Alfa Romeo Giulia met Toine Hezemans en 2x BMW M3 GTR met Duncan Huisman achter het stuur.

Het overzicht met Nederlandse coureurs is ook weer bijgewerkt.

2 Responses to “AUTOArt slotcars toegevoegd”

  • Stef'R:

    Damn he, dat gaat goed! Hoop uitgekomen de latste tijd. En als ik SlotCarNews geloof komen er ook nog wat aan van Racer en NSR….maar uh, spaar je alleen maar of race je ook wel eens..??haha

  • Er komt inderdaad nog een en ander aan.

    Ik ben een echte verzamelaar van slotcars. Voor de slotcars met Nederlandse coureurs wekken mijn interesse. Volgende week moet de Scalextric Porsche RS Spyder van Merkstijn uitkomen. Verder verzamel ik alles wat met de McLaren F1 te maken heeft. De Slot.it McLaren Davidoff moet ook maar eens snel komen.

Leave a Reply